torsdag 20 januari 2011

Här är den, den grymt färgglada...


Här kommer de utlovade bilderna på den grymt färgglada matlådeväskan! Den är alltså sydd av kvarvarande bitar. Jag utgick från bitar som var 30 cm höga och 32 cm breda och så sydde jag ihop dem. Den blev rosa och röd utåt och grön invändigt och i handtaget. Väldigt piffig tycker jag själv och bär glatt omkring med den på jobbet när det är matdags :) På den här bilden ser man färgerna i skarven tydligare. Jag gillar rosa och rött ihop!


Som knappar valde jag två olika - en rosa på den rosa sida och en röd på den röda! Det är plastknappar från KAM i storlek 20, de är ca 12 mm i diameter.

Och så var det de där trosorna då. Här är två stycken i storlek Medium efter mönstret LG-trosan hos LG.Sömnad. De sitter som ett smäck och är grymt lättsydda. Resåren är jag inte helt nöjd med ännu, men jag får väl öva mera helt enkelt.


Sen sydde jag en barntrosa också tidigare som blev helt galen i storlek. Den är emellertid försvunnen och jag orkar inte gå och rota bland alla utklädningskläder/dockkläder! Jag får återkomma när den kommer fram igen :)

På gång annars just nu är ett tjog bindor och tre par trosor - matchande par åt vardera av familjens tre flickor. Behöver jag säga att mina ser ENORMA ut när man lägger dem bredvid småtjejernas söt-trosor?! :) Sen har jag fått hem nåt i stil med 20 yard PUL och flera bitar roliga retrotyger som jag bytt till mig och ser fram emot att göra nåt fint av! Och Iris visa, den lila varianten, ligger och väntar på tvätt. När jag nu ska hinna sy. Jag är nog så trött för att sy nåt mer avancerat än bindor och trosor just nu.

4 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅHHHHH vilken fin väska... LOVE IT!!!!!

  SvaraRadera
 2. Tack! Den är onekligen piffig :)

  SvaraRadera
 3. Superläcker väska, du måste ha världens gladaste lunchlåda?

  SvaraRadera
 4. Lunchväskan var ursnygg även i verkligheten! Och trosorna blev ju jättebra!

  SvaraRadera