onsdag 8 december 2010

Ugglor & andra flaneller

Jag gillar mina flaneller! Så till den milda grad att jag egentligen vill behålla allt jag syr själv :)

Men, jag ska försöka slita mig. De här sju bindorna ska till en vän.

Jag hoppas de blir uppskattade och välanvända där! De tre övre flanellerna har jag köpt bindklipp av emiliten, de fyra nedre har jag beställt själv från etsy. Ugglorna är av märket Valori Wells, och de två yttersta Anna Maria Horner.

Så här rara små paket blir det när bindorna är ihopvikta:
Den främre bindan har som ni ser matchande flanell på yttre delen av vingarna också. I början var det mest av besparingsskäl jag gjorde så, om PUL-biten var lite för liten, men jag tycker det blir snyggt och påverkar inte funktionen vad jag har upplevt, så nu sys en del bindor så även till försäljning! Möjligen tycker jag nästan att bindan ligger bättre i trosan också, eftersom flanellen förstås är mindre halkig än pul:en, så det kan rent av vara en win-win-situation :)

Sen blev det några bindor till också:
De två övre Anna Maria Horner, turkosa ugglan Valori Wells, de två andra ugglorna vet jag inte riktigt vad de är av för märke, köpte fat quaters från etsy och har inte noterat det någonstans. Mystiskt. Fina är de i alla fall, och gosiga! :)

Den gröna får jag emellertid behålla själv, den blev lite misslyckad. När jag sicksackade fast mikrofibern så härvade undertråden sig på bindans framsida, vilket jag ju inte såg eftersom jag glömde sy kanalerna utan i stället sydde ihop bindan direkt. När den väl var ihopsydd insåg jag misstaget - trådhärvor och kanalavsaknad. Jaja. Den är användbar ändå, men inget jag vill sälja :)

2 kommentarer:

  1. Jag blir helt förstummad över hur produktiv du är! Jättefina flaneller och bindor!

    SvaraRadera
  2. Åh, sjukt snygga bndor!!! Har du kvar det röd/vit prickiga fodralet nedan? Skulle jag nog vilja ha! Synd att jag inte behöver fler bindor....
    katja77 på sb.

    SvaraRadera