fredag 17 december 2010

Lejonblöja och ett julkort...

Återigen har jag sytt blöjor till min egen bäbis. Han får storlek L nu, inte för att det behövs på vidden, men på längden behövs de definitivt. Han är så lång! En decimeter längre än stora storasyster i samma ålder!!! Nu var hon i och för sig liten, men ändå.

Nå. Den här lejonflanellen som jag köpt på etsy var svår att motstå, tyvärr misslyckades jag med mönsterpassningen så man ser inte så mycket lejon i blöjan *gaaaaah* Jag vet inte hur jag tänkte... Men det blev fint ändå. Pul:en heter Ocean och kommer från en coop. Fick ta till lite besparingsknep på baktabbarna. De orangea knapparna tyckte jag var värre piffiga :)

Sen en pul som heter plum och är en riktigt härligt lila nyans. Särskilt ihop med rosa knappar, bäbispojken får ursäkta :) Vit fuskmocka invändigt. Egentligen det material jag gillar bäst, men jag kan inte motstå alla flaneller som jag råkar köpa hem...
Sen ett litet bonuspyssel. Ni ser. Jag scrappar ibland också. Fast väldigt sällan :) Idag har jag och döttrarna haft en lång scrapsession. Kortet är beställt av min syster som ska ge det till en familj som har det väldigt svårt just nu. Jag sänder ett par tankar till dem!

3 kommentarer:

  1. Fina, lejontyget var mums även om huvudet inte riktigt kom med!
    Men vad lustigt. Jag sitter just nu och syr på en blöja som är vinröd och har rosa knappar :-).

    SvaraRadera
  2. Fina blöjs!!
    Det som är bra med flanell, förutom att det är vackert, är att det känns när det blir blött och man lär sig snabbare att känna när man kissar!

    SvaraRadera