tisdag 7 december 2010

Uggleblöja åt finbebis!


Editerar lite med nya bilder. Plötsligt händer det! Man begriper sig på ps...

Den här blöjan vill jag nog aldrig ta av honom, så snygg är den. Dessutom sitter den som ett smäck! Det är en L-blöja efter eget mönster, men jag har kortat baktabbarna, så den har bara tre knapprader, det funkar utmärkt eftersom jag har världens spinkigaste lillkille.

Valori Wells ljuvliga turkosgröna uggleflanell, inköpt från etsy, pul:en är från en coop och heter ocean, den är lite hårdare än andra pul:er jag har haft, men den känns inte obekväm. Knapparna tyckte jag blev som den berömda pricken. Nä, nu måste bäbisen ha uggleblöjan jämt! :)

Så här ser den ut inuti:

6 kommentarer:

 1. Jag DÖR vad snygg den blev! Ja, nu gäller det att lillkillen blir torr snabbt så att du slipper tvätta den...

  SvaraRadera
 2. Gud så söt!
  Om du kommer hit ska jag lära dig allt om bakgrunder. :)
  Enklaste sättet: ta ett stort vitt pappersark, lys på det med en vit lampa (dagsljuslampa!) och lägg ditt objekt på pappret. Arrangera tills pappret täcker hela bakgrunden. Plåta. Klart.

  SvaraRadera
 3. tjusig blöja! älskar flanellen!

  du kan använda "trollspöt" i photoshop och markera hela bakgrunden och sedan göra det till ett nytt lager, välja den färg du vill ha och så är all oönskad bakgrund borta!

  SvaraRadera
 4. Jag tror ni driver med mig :) Det FUNKAR ju inte att göra nya lager i photoshop, det gamla ligger ju kvar ändå liksom *gaaaaah*

  SvaraRadera
 5. Nuså, nu funkar det :) Jag och maken! Vi är ett bra team! :)

  SvaraRadera