fredag 27 augusti 2010

En till påsväskaEtt nytt försök till påsväska. Jag var ju inte riktigt nöjd med handtagen senast, så nu har jag förlängt dem med typ 2-3 dm för att kunna hänga väskan över axeln. Utmärkt! Återigen är det tyget Malena från IKEA, fodret är svarta Ditte, också det från IKEA. Jag lyckades centrera mönstret bättre nu också, det tänkte jag inte på sist.

Den här väskan är sydd med rosa tråd, vilket jag tyckte matchade så bra till färgerna i mönstret. Det var förstås lite mindre förlåtande än den svarta tråden senast, men jag ger mig själv godkänt :)

Innerfickorna är den här gången gjorda av samma mönstrade tyg som själva väskan, det blev fint. Och så fick väskan två småfickor, typ för mobilen och för nycklar, samt en dragkedjeficka.

4 kommentarer:

 1. MEN va fin denna var med !
  jag gjorde en väska med härromdagen men fick lixom inte till hörnena på botten plattan så bra.. hur gjorde du? vilken ordning sydde du där nere? eller är den lite mera rund i hörnena din?

  SvaraRadera
 2. Lite rund är den kanske i hörnen, men jag fick till den ganska rektangulär ändå. Jag sydde ihop sidorna först, sen nålade jag fast bottenplattan. När jag sydde hörnen så la jag ett litet veck uppåt i väskan. Hmm. Gick det att förstå?

  SvaraRadera
 3. Jag är officiellt imponerad. Jag tycker det är svårt (och tråkigt) att sy väskor och påsar men du kör ju på som om du aldrig har gjort annat.
  - Anna

  SvaraRadera
 4. aha det kanske är ditt lilla veck som gör det så snyggt!
  tack för tipset det ksall jag prova nästa väska =)

  SvaraRadera