tisdag 2 november 2010

Rent underbar flanellDet är så himla kul att sy bindor! Här är några ur senaste skörden. Några är sålda redan, några är till mig själv & några ska till butik för att säljas!

Och de här......kommer att finnas att köpa på symässan i stockholm i helgen! Babythings.se kommer nämligen att börja sälja mina grejer med start nu i helgen. Så DET var min hemlighet! :) Nu har jag startat eget företag (som ännu är namnlöst, namntips mottages tacksamt!)

En massa tygblöjor kommer ut på bloggen snart också!

Men för att återgå till mina bindor så är jag så GRYMT nöjd med flanellerna! De är så gosiga och härliga och snygga, och LÄTTSYDDA! I de här två bindorna har jag experimenterat lite med att inte ha pul på hela vingarna utan lite flanell även där, möjligen kan det göra att bindan ligger bättre i trosan. Men också sparar det material :)


Den orangeblommiga flanellen har jag köpt av Emiliten. Alla andra flaneller är från ett etsy-köp. Fuskmockan kommer från shuna76. Pul:en kommer lite här och därifrån.

Och slutligen en liten tjuvtitt på de rent underbara flanellerna jag fick hem igår, ännu ett etsyköp!

6 kommentarer:

 1. Mimpen är väl ändå bra att ha som namn med tanke på att det är det du kallar dig och har som namnlappar på allt!!!

  Visst tänker du vara med i min fototävling!!!

  SvaraRadera
 2. Härliga tyger, dem skulle jag gärna sätta kniven i själv. :)
  En teknisk fråga: Hur tvättar du bindorna? Jag ser framför mig att de skulle bli rätt sunkiga efter några användningar så jag antar att du har ett hemligt trick?

  SvaraRadera
 3. Det är klurigt det där med fläckar. Fuskmocka får inte fläckar tycker jag, flanell funkar hyfsat, så kan man galltvåla lite emellanåt. Men bambuvelour och bambufleece blir det hemska fläckar efter första användningen som inte går att bli av med. Det ser ju inte så kul ut då, men påverkar inte direkt funktionen.

  Så vill man ha fläckfritt ska man nog välja fuskmocka eller flanell :) Du borde prova, Anna! :)

  Och du håller tassarna borta från mitt tyg *fniss*

  SvaraRadera
 4. Tack för grattis!!
  Superduperfina bindor och stort grattis till nya företaget!!!
  /Anna

  SvaraRadera
 5. Jag fick med mig en av bindorna hem från syfestivalen igår! Den är jättefin, men ännu oprövad. Ska bli spännande =) (Första gången jag sagt det om en kommande mens....)

  SvaraRadera
 6. Men oh! Vad roligt! Då har det i alla fall blivit sålt något av mina alster :)

  Och jag håller med, det är faktiskt lite trevligare att ha mens när man får ha fina bindor :)

  SvaraRadera