måndag 22 november 2010

10 XL-blöjorJag fick en beställning på tio XL-blöjor. TIO stycken! Hur kul som helst. Fast jag har haft bestyr med de här. Först hade jag slut av typ allt material. Sen fick jag hem pul och kunde förbereda pul-delarna, markera knapphålen, sy i resår och sy fast tagg och sånt. Sen fick jag vänta. Och så kom fuskmockan hem, så då kunde jag sy ihop blöjorna helt färdigt. Och sen fick jag vänta. Och sen kom knapparna. Så jag fick knappa alla, så när som på tre stycken, i efterhand, vilket är sjukt pilligt och tråkigt...

Hädanefter ska jag köpa STORA mängder av allt, så jag slipper sådana här tråkiga väntetider! Är det inte färgglatt så säg?! :)

PUL:erna kommer från samköp i USA, mina första egna samköp, det var kul att det funkade. Jag köpte sånt som folk "glömt" att betala, så jag slapp väntetiderna. Och det var ju tur :) Fuskmockan kommer via shuna. Knapparna är KAM-knappar i olika färger, riktigt roligt är det med färgglada knappar!

2 kommentarer:

  1. wow, imponerande att sy en hel hög (säger jag som har lite dåligt tålamod när det gäller att göra flera likadana av något)!

    SvaraRadera
  2. Jag hade tygblöjor till min första, men sedan kom jag av mig. Jag tycker att det är så bra att det är många som använder det nu.

    SvaraRadera