måndag 22 november 2010

Iris visa-bodySå heter det här ljuvliga tyget, finns även i gult, och kommer att finnas i lila har jag förstått. Men jag fastnade för det här underbara gröna! En body till bäbisen fick det bli, mönstret är ursprungligen i storlek 74/80, men jag har förlängt det till nåt i stil med 86. Den blev lite lång i ärmarna, men passar annars utmärkt. Jag har kantat med avigsidan på tyget. Knapparna i grenen är vita KAM-knappar i size 16. Tyvärr blev tröjan för trång i halsen, så jag fick ta till en nödlösning med knapp även där. Det blev inte så bra, så jag måste fundera på hur det ska göras bättre om jag ska använda mönstret igen.

3 kommentarer:

 1. Underbart tyg! Prova att kanta med mudd nästa gång, då borde du få mer giv i halsringningen.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att den är jättefin :-)! Om man gör en kuvertöppning eller någon öppning med knappar funkar det att kanta med interlock.

  SvaraRadera
 3. Jag blir så glad varje gång jag ser Iris visa på bloggarna! Så kul att det är så uppskattat! Bodyn blev verkligen fin! Prova med kuvertringning, det är toppen tycker jag.

  Angående bambutygerna så får du anmäla ditt intresse när som helst. Tyvärr blir det lite dyrare än sist pga dyrare inköpspriser men denna gång kommer jag att ha i lager som jag tror räcker en stund!

  SvaraRadera