söndag 26 september 2010

Matchande syskon!

Jag har uppenbarligen aldrig nog med tyg för att matcha alla tre barnen. Men väl två i taget :)

Här i ett lilaprickigt tyg från Myllymuksut. En tröja i stl 80 ungefär och en i 98/104. Fast den senare blev faktiskt lite tight åt mellantjejen. Den funkar, men jag ska inte sy fler i det mönstret. Och så en dregellapp också, med lite skarvar, men det blev bra ändå. Den har vit mikrofleece bak.Jag har tidigare sytt två tröjor, till stora tösen och lillebäbisen, i det här tyget. Nu blev det en dregellapp också.


Det är skojigt att sy lite kläder. Men klurigt. Det blir i regel en hel del sprättande, och resultatet lämnar en del att önska. Om man kollar nära. Så gör inte det :) Fast jag är ändå riktigt nöjd, med tanke på mina tidigare sömnadskunskaper så ger jag mig själv godkänt! Man lär sig mycket på varje grej man syr. Sannerligen!

3 kommentarer:

 1. Superfint! Tyget är underbart!

  SvaraRadera
 2. åh va gulliga dem kommer bli i den rosa syskonmatchen !
  vilket dreggelmönster använder du?
  mina får itne så bra "pös" som dina ser ut att få.. super fina !

  SvaraRadera
 3. Lene, jag har ritat av det av en kompis (ovanstående pyssellycka :) ) och sen modifierat det lite för att vändsy dem. De första jag gjorde blev för blaffiga och gigantiska, men nu är jag nöjd. Du kan väl mejla eller pm:a din adress så ritar jag av det åt dig?

  SvaraRadera