onsdag 8 september 2010

Helt galet många bindor...

Jag har inte hunnit blogga sista dagarna av den enkla anledningen att jag har sytt som en tok :) Men nu är det klart, beställningen på 14 bindor. Det var ett kanonbyte med Wanoo - jag bytte sydda bindor mot en massa rolig mönstrad PUL. Föroppningsvis får jag snart visa lite nya mönstrade blöjor också!

Här kommer resultatet...

Alla bindor har bambuvelour som innermaterial. Det var bängligt och bökigt att sy, men är ju underbart mjukt!

6 stycken mönstrade bindor i stl L. Ett lager bambufleece och ett lager mikrofiber som kärna.6 stycken med enfärgad PUL och två lager mikrofiber som kärna.Slutligen två stycken nattbindor som har ett lager zorb och ett lager mikrofiber som kärna.
Sen har jag faktiskt hunnit sy lite till mig själv också. Det blev tre stycken små mediumbindor av spillbitar pul som jag har skarvat lite på vingarna. Den rosa flanellen fick jag byta till mig av trulsamin, som i sin tur fick fuskmocka av mig. De här blev ju varken snygga eller nåt annat, men jag hoppas de fyller sin funktion. Dubbla lager mikrofiber är det invändigt.

3 kommentarer:

  1. Nu testas det för fullt, funktionen är lika fin som färgerna ;) Fast, nu hoppas jag att det dröjer till nästa gång de ska testas! / Mia

    SvaraRadera