söndag 24 oktober 2010

Mitt hemliga projekt :)

Jag har en hemlighet, jag har en hemlighet... Men ni kan ju få en tjuvtitt, nedanstående ingår nämligen :)


Två largeblöjor med underbaraste flanellen invändigt. Flanellen har jag köpt på etsy, PUL:en har jag köpt av en sb:are som ville bli av med den. Färgen heter grape och jag är grymt förtjust i den! Jag sydde med rosa tråd, det var fint ihop med flanellen. Men det hade varit mer förlåtande att ha en grape-färgad förstås... Mönstret är mitt eget.


Sen blev det ett gäng pockets i storlek Medium också, efter eget mönster. Fyra stycken. Två i samma grape-PUL som ovan och med klatschiga flaneller invändigt. Och två med skyblue PUL och beige fuskmocka och så fick de mörkblå knappar. De vita tog slut *shock* Fast det gick ju bra - blev riktigt snyggt!

Och så blev det en liten stackars Small-blöja. En röd med matchande röda knappar, och den beiga fuskmockan.
Sen har jag skyfflat runt blöjorna hos en massa bekanta med småbarn och låtit prova dem. Jag har mätt och jämfört och funderat och kliat mitt huvud. Jag tror storlekarna är som de ska i varje fall!

Slutligen. Ett stort gäng bindor också. Trosskydden har ett lager frotté som kärna. Medium- och Large-bindorna har dubbla lager mikrofiber.

Om nu bara min bäbis ville somna om så skulle jag sy några inlägg också :)

2 kommentarer:

  1. Vad flitig du har varit! Allt ser jättefint ut!

    SvaraRadera
  2. Om allt det där ingår i hemligheten, då måste hemligheten vara att tomten bara kommer med mjuka paket i år till både familj och vänner?

    SvaraRadera