söndag 17 oktober 2010

Citrongult och julrött!

Jag har fastnat i jultankar... Fick en beställning på fem XL-blöjor och tre blev härligt julröda. PUL:en kommer från myllymuksut. Den vita och beiga fuskmockan har jag köpt av shuna och den gråa har jag bytt till mig av pyssellycka. Notera de olika knappfärgerna, sånt är lite kul tycker jag.


Sen blev det två citrongula blöjor också med vit fuskmocka. Den här färgen älskar jag! Synd att min egen bäbis bara fick en sådan blöja...


Slutligen har jag sytt tre inlägg också. Det var svårare än väntat, kanterna bubblade och det var allmänt mickligt att få alla lager att ligga rätt och vara raka. Jaja. Kunderna fick bra pris och har lovat vara testpiloter, förhoppningsvis fungerar inläggen utmärkt ändå! Tre lager bambufleece har det stora och en av de avlånga. Det andra avlånga har två lager bambufleece och ett lager frotté i mitten.


Det stora inlägget såg fullkomligt gigantiskt ut (ja, det var det också, 46*36 cm), men det behövdes för att fylla upp bra i XL-blöjan! Bäbis här hemma använder ju fortfarande mediumblöjor, så altl som är större än så känns stooooort :)

1 kommentar: