tisdag 12 oktober 2010

Julfint...Alltså, jag kunde inte motstå att göra så här julfina bindor :) Rödrosa bambuvelour mot röd PUL, till och med knapparna är matchade... Det är två lager mikrofiber inuti. Fast den var inte röd :)

Kunde i fråga ville ha fem bindor, och så många julröda hade jag inte material till - det blev de här två också:


Slutligen. En annan kund ville ha en specialbinda för att komma ifrån problemet med bindor som åker omkring. Vi provar med en fleeceremsa under pul:en. Här är det fuskmocka mot huden, och två lager mikrofiber inuti. Bortsett från att jag råkade få en kantbit fleece som hade några märkliga hål i sig (vilket jag såg först efteråt *gaaah*) så blev den riktigt snygg. Frågan är om det funkar?!

Dessutom har jag löst problemet med namntaggarna! När jag syr ihop bindan börjar jag helt enkelt med den vinge där namntaggen sitter, på så vis hinner inte tyget dra efter där och strula till det för mig! Jag känner mig grymt listig :)

2 kommentarer:

  1. Oj, tänk att vara julfin över hela kroppen. Då tar man julfirande på allvar! :)
    Kul att du kommer på nya trick för att underlätta sömnaden. Man känner sig skitsmart varenda gång man kommer på något nytt.

    SvaraRadera
  2. Ja, man gör ju det. Känner sig smart alltså. Samtidigt som man känner sig mer än lovligt korkad över att man inte fattade det tidigare :)

    SvaraRadera